Nakon kratke pauze vraćamo se u igru s prvim izletom u 2019.,  s nadom da ćemo ovogodišnjom ponudom izleta uspjeti nadoknaditi i one koje zbog vremenskih uvjeta nismo uspjeli održati prošle godine.

Za početak smo se odlučili na jednu bližu i vrlo pristupačnu turu, a opet dosta izazovnu za naše male planinare jer nam zapravo od samog početka staze slijedi uspon sve do vrha, točnije Velog Vrha.

Planinarska staza koju su volonterski uredili mještani Drenove kreće od drenovske Crkve gdje ćemo se i iskrcati s autobusom i krenuti s planinarenjem, sve do vrha gdje nas očekuje neopisiv pogled na Kvarnerski zaljev, Učku, otoke i grad Grobnik.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti u velikom broju i iskoristiti još jednu lijepu priliku za aktivni boravak u prirodi i na svježem zraku.

Vidimo se! 🙂

Osnovne informacije o izletu:

Gdje: Veli Vrh 

Kada: subota  26.01.2019.

Vrijeme: nalazimo se u 8:45  na Trgu bana Jelačića, polazak je predviđen u 9h a povratak u 15 h u Rijeku (Trg bana Jelačića)

Cijena izleta: između 50 i 60 kn (ovisno o broju prijavljenih)

Preporuke za izlet: marenda iz ruksaka (2 sendviča, sok, voda (1L), vočka/energetska pločica), visoka cipela, duge hlače-trenirka, majica na kratke i duge rukave, flis, vjetrovka (jakna), zimska kapa, rukavice (ovisno o prognozi).

Prijave za izlet: na mail: malaplaninarskaskola@gmail.com. do četvrtka 24.01.