Dragi roditelji i maleni planinari, pozivamo vas na predblagdanski izlet u organizaciji PD Tuhobić. Jedino što ovaj izlet razlikuje od prethodnih je dolazak jednog nama vrlo znanog barbe s bijelom bradom i štapom, koji nosi, pogodite što? Poklone! To je također i tradicionalni izlet koji već nekoliko godina društvo organizira a djeca jednostavno uživaju.

Ove godine posjetit ćemo brdo Solin u Kostreni, koje se uzdiže iznad uvale Martinšćice i Draškog potoka a poznato je već neko vrijeme po arheološkim istraživanjima o kraju.

Ne preostaje vam drugo nego da se prijavite i uvjerite u našeg jedinog pravog Sv.Nikolu!  I napravite to što prije kako bi mogli osigurati dovoljan broj poklona za svu djecu 🙂

Osnovne informacije o izletu:

Gdje: Solin – Kostrena

Kada: subota  8.12.

Vrijeme: nalazimo se u 8:45  na Trgu bana Jelačića, polazak je predviđen u 9:00 a povratak u 16:30 u Rijeku (Trg bana Jelačića)

Cijena izleta: 50 kn

Potrebno za izlet: marenda iz ruksaka (2 sendviča, sok, voda (1L), vočka/energetska pločica), visoka cipela-gojzerica,  duge hlače-trenirka, majica na kratke rukave, dugi rukavi, vjetrovka-jakna (odabrati ovisno o vremenu).

Preporuke: namazati se repelentima za zaštitu od insekata.

Prijave za izlet: na mail: malaplaninarskaskola@gmail.com. do četvrtka 6.12.

U slučaju lošeg vremena potraga za blagom će se održati sljedeću subotu, 15.12.