Najveći sportaš u našem gradu “Decathlon” ugostio je nedavno male sportske penjače novoosnovanoga Sportsko-penjačkog kluba Tuhobić. Zajedno sa svojim voditeljima posjetili su odjel planinarstva i isprobali gotovo sve što se dalo isprobati ali i pokazali neke svoje vještine. U savladavanju prepreka, ali i u pronalaženju “izgubljenoga blaga”. Tako su mladi penjači odigrali igru potrage za blagom… potraga je išla od boce do boce, a u svakoj novoj boci nalazila se zagonetka kako doći do naredne.

Prevrnuli su sve štandove dok na kraju nisu pronašli sve boce i došli do velike košare u kojoj su se nalazili male naprtnjače i u njima torbe za penjačice. U košari je bilo dovoljno naprtnjača i torbi za svih. Slučajno i boca je bilo taman za svih!

Okušali su se potom i u potezanju konopa, a na kraju su uz osvježavajuće planinarske napitke odigrali i “Igru pamćenja (memory) Decathlon”.

 

Za svu sportsku opremu što su ju tada kupili, penjačice, kacige, sponke, penjačke pojaseve i slično dobili su 15 posto popusta!

Hvala teti Ivani i DECATHLONU!