Plan izleta:

8,30 nalazimo se na Gornjem Jelenju, parking prije raskrižja prema Crikvenici desno kad se dolazi iz pravca Rijeke. Zatim autima nastavljamo do ishodišne točke, gdje ostavljamo aute ( parkinga pokraj gl.ceste )

Staza uglavnom vodi kroz bukovu šumu sve do izlaska na vršni greben, po kojem se za vrlo kratko vrijeme stiže do vrha. 

Težina: tehnički i kondicijski umjereno zahtjevno

• Na vrhu vrijeme za ručak, slikanje, uživanje….

• Ukupno vrijeme pješačenja cca 4 sati.

• Predviđeno vrijeme povratka oko 15,00

Vodič: Vanja Blažić, 091 532 6946

Prijevoz: osobni automobili

Oprema: Preporučena planinarska oprema za jednodnevni izlet – prilagođena godišnjem dobu i planini. Dakle črste visoke cipele (najbolje gojze ),dovoljno vode, čaja, hrana iz ruksaka npr. voće, orašasti plodovi, sendvič… da izdržite do kasnog ručka. Slojevita odjeća, jakna – stoperica – vjetrovka ovisno o vremenskoj prognozi, …kapa, rukavice. Moguć snijeg, uzeti štapove, gamaše, žabice, dereze radi lakšeg hodanja.

Napomena: 

Na izletu, sudionici su dužni poštivati upute i odluke vodiča, koji se u vođenju izleta rukovode dobrobiti za sve članove grupe i stvaranja uvjeta za sigurnost i uživanje svih sudionika na planinarskom izletu.

Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat s planom i zahtjevima izleta i da je s njime suglasan, te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, te da pristupa na izlet na vlastitu odgovornost.

SLIKE