Polazak: 10:00 parking Vela draga STISNI ZA LOKACIJU – nakon tunela Učka izlaz Vranja pa nakon izlaza na prvom raskrižju lijevo i 100 metara od raskrižja se nalazi parking

Povratak: oko 14 sati

Prijevoz: Osobnim automobilima

Organizator: Edo 0996068107

Težina: K1 – T1

Za Uskršnji ponedjeljak tradicionalno idemo na izlet, ovaj put smo odabrali Velu dragu u PP Učka, uvjereni smo da ova destinacija nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojom građom i ljepotom koju nudi. Okupit ćemo se u 10 sati na parkingu Vela draga – nakon tunela Učka izlaz Vranja pa nakon izlaza na prvom raskrižju lijevo i 100 metara od raskrižja se nalazi parking – STISNI ZA LOKACIJU – od kuda ćemo krenuti na Geološku poučnu stazu Vela draga. staza je ugažena u siparu i na pojedinim mjestima je potreban oprez, ali nije teška, put će nas voditi do podnožja velikog tornja gdje ćemo potražiti mjesto gdje ćemo pojesti svoje šunkice i ostale delicije koje su nam ostale od Uskrsa. Nakon ranog ručka ćemo se vratiti na parking gdje će nam završiti izlet.

Oprema: Osobna planinarska oprema (klikni za detalje) prilagođena godišnjem dobu i planini. Hrana iz ruksaka

Napomena:  Na izletu, sudionici su dužni poštivati upute i odluke vodiča, koji se u vođenju izleta rukovode dobrobiti za sve članove grupe i stvaranja uvjeta za sigurnost i uživanje svih sudionika na planinarskom izletu.

Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat s planom i zahtjevima izleta i da je s njime suglasan, te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, te da pristupa na izlet na vlastitu odgovornost.