Polazak: Polazak – 08:00 Vrata (Izlazak sa AC Rijeka – Zagreb, u smjeru Fužina skreće se ulijevo preko pruge, u blizini adrenalinskog parka)

Povratak: oko 16 sati

Prijevoz: Osobnim automobilima

Organizator: Radna akcija – Slaven 0921662682, izlet – Sandra 0914883200

Težina: K1 – T1

Okupit ćemo se u 08:00 u mjestu Vrata, nedaleko Fužina i podijeliti se u dvije skupine, jednu radnu te jednu izletničku koja će se pod vodstvom popeti do skloništa Bitorajka i nakon toga na vrh Bitoraja. Predviđeno ukupno vrijeme hoda je oko 5 sati.

Druga, radna skupina, će se naći sa ekipom HGSSa koji će nam pomoći prevesti spužve koje trebamo odnijeti u sklonište a odvest će nas do ispod samog skloništa. Oko skoništa bi trebalo malo počistiti i navući kamenja iz okolne šume i u dogovoru s Mohom vidjeti što još možemo pomoći.

Oprema: Osobna planinarska oprema (klikni za detalje) prilagođena godišnjem dobu i planini. Hrana iz ruksaka

Napomena:  Na izletu, sudionici su dužni poštivati upute i odluke vodiča, koji se u vođenju izleta rukovode dobrobiti za sve članove grupe i stvaranja uvjeta za sigurnost i uživanje svih sudionika na planinarskom izletu.

Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat s planom i zahtjevima izleta i da je s njime suglasan, te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, te da pristupa na izlet na vlastitu odgovornost.