Polazak: 1.5. u 7:00 sa Jelačića

Povratak: 5.5. u večernjim satima na Jelačić

Prijevoz: autobus

Cijena: 180€ – uključen prijevoz autobusom i noćenje u domu, a hrana nije uključena, platiti se može u dogovoru sa organizatorom ili blagajnicom

Vodič: Lokalni vodiči

Informacije: Edo 0996068107

Napomena: Potrebno je imati važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu zbog prelaska granice, obavezno iskaznica sa markicom za 2024.

Plaćanje i prijave: Prijave su otvorene do 7.3.2024. ili do popunjenja autobusa, potvrda prijave je uplatom 60€, a u slučaju odustajanja nakon 21.4.2024. je potrebno naći zamjenu, ukoliko se ne nađe nećemo moći vratiti puni iznos

PD Tuhobić organizira višednevni planinarski izlet na Zlatibor u Srbiju. Tri dana ćemo uživati planinareći po prekrasnom Zlatiboru, prva dva izleta će imati dvije grupe dok će treći dan biti jedinstvena grupa i izlet će biti prilagođen za planinare svih razina.

1.5. umjesto roštilja za 1. maj se mi ukrcavamo u autobus i krećemo put Srbije, po putu ćemo stajati na odmorišta, ali nećemo imati organiziran ručak pa se sami moramo pobrinuti, odnosno ponijeti sa sobom. Proći ćemo uz Beograd i autocestom Miloš Veliki prema Užicama i potom na Zlatibor gdje se smještamo u dom.

Drugi dan

A grupa
Ski centar Tornik – Vijenac Tornika

B grupa

Gondolom iz centra Zlatibora na vrh Bandera gdje će se spojiti sa A grupom i nastaviti po Vjencu Tornika

Treći dan.

A grupa
Centar – Čuker – Konjoder – Jelje – Velika Čigota

B grupa

Centar – Čuker

Četvrti dan

Zajednički izlet Kobilja glava, obilazak pećine Stopica i Gostiljski vodopad.

Peti dan

Nakon doručka se pakiramo i ulazimo u autobus i krećemo natrag, poslije Beograda ćemo stati na zajednički ručak u restoran Tomy nakon kojeg nas put vodi direktno kući u Rijeku

Oprema: Osobna planinarska oprema (klikni za detalje) prilagođena godišnjem dobu i planini.  U domu ima deka za 30 planinara, ali preporuka je ponijeti svoju vreću.

Napomena:  Na izletu, sudionici su dužni poštivati upute i odluke vodiča, koji se u vođenju izleta rukovode dobrobiti za sve članove grupe i stvaranja uvjeta za sigurnost i uživanje svih sudionika na planinarskom izletu.

Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat s planom i zahtjevima izleta i da je s njime suglasan, te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, te da pristupa na izlet na vlastitu odgovornost.